Kos: een mix van zon, strand en cultuur

Ik heb prachtige dingen gezien op dat eiland, dat een enorm rijke historie kent. Ik zag Romeinse opgravingen van een omvang zoals ik ze nooit eerder heb gezien. Ik bezocht een authentiek bergdorp met al zijn facetten. Ik bewonderde de architectonische…

Ik schreef een maand geleden over het Griekse eiland Kos. Nu ben ik terug van een korte vakantie op dit zonnige eiland met veel stranden en culturele attracties.

Het Griekse eiland Kos
Het Griekse eiland Kos

Verwachtingen
De verwachtigen waren hoog gespannen en ik mag nu wel zeggen, dat ik niet teleurgesteld ben over wat het eiland te bieden heeft. Bovenstaande fotocollage toont al de veelzijdigheid van het eiland.

Alvast iets over Kos
Ik heb prachtige dingen gezien op dat eiland, dat een enorm rijke historie kent. Ik zag Romeinse opgravingen van een omvang zoals ik ze nooit eerder heb gezien. Ik bezocht een authentiek bergdorp met al zijn facetten. Ik bewonderde de architectonische overblijfselen uit de Italiaanse tijd. Ik maakte kennis met een eiland dat je kunt bewandelen, kunt verkennen met de fiets (er zijn fietspaden!) of met de auto. Ik bezocht een kruisridderskasteel en keek mijn ogen uit in Kos-Stad, de hoofdstad van Kos. Ik wandelde over mooie stranden en genoot van het prettige klimaat. Dit is nog lang niet alles.
Ik heb heel veel verhalen voor de komende tijd. Ik zal ze in dit blog publiceren.

Reisaanbod Kos | Reisaanbod Algemeen

2 gedachten over “Kos: een mix van zon, strand en cultuur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.