Jersey in de herfst

Bezoek je het grootste Kanaaleiland in oktober dan kan je genieten van geweldige herfstkleuren die het hele eiland kleuren. Dat genieten doe je vanuit de auto, vanaf de fiets of te voet…

Kanaaleiland Jersey
Kanaaleiland Jersey

Ik heb de Kanaaleilanden een aantal keren bezocht en dat deed ik telkens in oktober. Het is er dan minder druk en het bijzondere klimaat zorgt voor aangename temperaturen. Bezoek je het grootste Kanaaleiland in oktober dan kan je genieten van geweldige herfstkleuren die het hele eiland kleuren. Dat genieten doe je vanuit de auto, vanaf de fiets of te voet. Die laatste manier van transport is zeker aan te raden als je kijkt naar het enorm aantal wandelingen die het eiland aanbiedt, met of zonder gids. Wandelen kun je over stranden (waar je bijna niemand tegenkomt) of over klifpaden lang de hele kust. Indrukwekkend is de flora en fauna in de natuur van Jersey.

Op het Kanaaleiland Jersey kun je ideaal ontspannen door van de natuur te genieten en de frisse zeewind te voelen. Je bent even helemaal weg uit het drukke leven.

Je kunt trouwens ook nog veel andere dingen doen op het eiland. Je kunt het Jersey Museum in St. Helier bezoeken. Of je brengt een bezoekje aan de beroemde Jersey Zoo met een heel bijzonder fokprogramma. Diverse landhuizen zijn nog tot eind oktober open voor het publiek. De Glass Church is eveneens de moeite waard. De hoofdstad van het eiland St. Helier biedt leuke pubs, restaurantjes en winkelstraatjes waar je taxfree kunt shoppen. De lijst met mogelijkheden is veel langer.

Per vliegtuig is het eiland ook in de wintermaanden te bereiken met VLM Airlines (vanaf Rotterdam en Brussel) en voor degenen die liever met de auto reizen zijn diverse veerverbindingen vanuit Frankrijk beschikbaar.

Reisportaal Kanaaleilanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.