Het eiland Rhodos

Het Griekse eiland Rhodos kent vele gezichten.

kust rhodos
Kust Rhodos - klik voor groter formaat

Het Griekse eiland Rhodos kent vele gezichten. Je kunt hier meerdere weken aan het strand doorbrengen zonder het gevoel te hebben in Griekenland te zijn.
Maar je kunt ook kennis nemen van het typisch Griekse leven op dit eiland, dat je in de authentieke dorpen kunt aantreffen. Je kunt de vele kloosters bezoeken die het eiland rijk is. Je kunt er wandelen, je kunt er fietsen.

Op Rhodos vind je strandhotels met alle denkbare watersportfaciliteiten. Je vindt echter ook lekker rustige strandjes aan allerlei baaien. Je kunt in hotels in allerlei prijsklassen verblijven maar ook op kamers bij particulieren in de dorpen.

Je kunt op Rhodos uitstapjes maken naar de bossen en de bergen van het eiland. Of je zoekt de sporen van de oudheid (je struikelt er bijna over) of van de kruisridders. Je kunt boottochten maken naar de kleinere eilanden in de omgeving, bijvoorbeeld naar Simi.

Vakantie op Rhodos?
Rhodos is enorm veelzijdig en heeft voor elk type vakantieganger iets te bieden.
De beste reistijd is van mei tot eind oktober.

Aanbevelingen Rhodos:
Reisaanbod Rhodos | Reisaanbod Algemeen

Eén gedachte over “Het eiland Rhodos”

  1. Rhodos is een pareltje van een eiland! Enkele jaren terug spendeerde ik een weekje tijdens de zomervakantie op Rhodos, en daar heb ik echt enorm van genoten! De mogelijkheden om te doen op en rond dit eiland zijn enorm! Cultuur en traditie opsnuiven is mogelijk in de stad, sporten kan je op het strand en ook de heuvelachtige gebieden lenen zich hier uitstekend toe!Kortom; Rhodos is zeker een bezoekje waard en ideaal voor iedere vakantieganger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.