200 x Eilandenblog

200 keer Eilandenblog – dat is het resultaat tot nu toe in dit weblog. Sinds 20 maart 2009 zijn hier 200 keer…

200

200 keer Eilandenblog – dat is het resultaat tot nu toe in dit weblog. Sinds 20 maart 2009 zijn hier 200 keer artikels, foto’s en berichten geplaatst. En in meer dan 95 procent van de gevallen ging het over eilanden.
Ik had niet gedacht, dat ik het zolang zou volhouden en dat er zoveel belangstelling voor dit onderwerp zou zijn. Dagelijks wordt het Eilandenblog door meer dan 100 mensen gelezen. Er zijn zelfs 304 feed-abonnees.

Welke foto plaats ik in dit artikeltje nummer 201 ?
Het kan er maar eentje zijn:

El Teide - Tenerife
El Teide - Tenerife

De fotokeuze

De keuze viel op deze foto omdat het artikel dat bij deze foto hoort de absolute topper van dit weblog is. Maar liefst 2506 keer werd het artikel ‘De hoogste berg van Spanje’ door bezoekers gelezen. En deze komen bijna allemaal via een zoekopdracht bij Google. Ik begrijp niet waar die zoekvraag vandaan komt. Er zijn dagen bij waarop meer dan 20 keer dat artikel gelezen wordt.
Andere highlights zijn:
Strand op Madeira (1050 keer)
Werelderfgoed Plitvicemeren Kroatië (881 keer)
Het kleinste eiland ter wereld (845 keer)
Dorp met de langste naam van Europa (833 keer)

Hoe gaat het verder?

Er is geen speciale reden om het anders aan te pakken. Het Eilandenblog zal meerdere keren per week door mij met nieuwe artikels, foto’s of berichten gevuld worden. Ik zou het leuk vinden als de lezers een keertje vaker dan nu een commentaartje zouden achterlaten.
Maar ook als je dat niet doet ben je welkom !

Gastschrijvers

Ten slotte nog dit: ik zoek gastschrijvers voor het Eilandenblog. Het kan zijn dat je een artikeltje in dit weblog wilt laten opnemen. Voorwaarde is wel, dat het over een eiland moet gaan. Als je belangstelling hebt neem dan contact met me op via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.