home

english deutsch

HOME

 


Naar Krk

Het eiland Krk is vanuit Nederland en België met de auto, de bus, de trein of het vliegtuig te bereiken. Een reis met de auto is ongeveer 1700 km lang. De route loopt via Duitsland en Oostenrijk.
Er zijn veel reisorganisaties die busreizen naar Kroatië aanbieden waarbij een bezoek aan het eiland Krk in het reisprogramma is opgenomen.
Een treinreis ligt niet meteen voor de hand maar is wel mogelijk (meerdere keren overstappen).

Er bestaan vanuit Nederland en België geen rechtstreekse vliegverbindingen naar Krk. Wel kan men naar Rijeka (Kroatië) vliegen (vliegtijd ongeveer 3,5 uur) en dan overstappen op een vliegtuig naar Krk. Of je reist vanuit Rijeka verder met een huurauto naar het eiland (bereikbaar met de ferry of via een tolbrug in de omgeving van Rijeka). In het zomerseizoen bieden enkele reisorganisaties vluchten aan met transfer naar Krk.

Er worden via grote reisorganisaties ook verzorgde reizen naar Kos aangeboden. Het gaat van geheel verzorgd (reis, overnachtingen, maaltijden, programma) tot gedeeltelijk verzorgd (reis en onderkomen).


Reisaanbod Kroatië en het eiland Krk

Het belangrijkste reisaanbod naar Kroatië en het eiland Krk:

met een reisorganisatie:
► Vlucht vanaf Amsterdam (naar Pula) met hotel of appartement in Kroatië of op Krk kunt u vinden bij TUI Reizen. Het aanbod varieert van logies en logies met ontbijt tot halfpension en all inclusive. Men biedt ook hotels en appartementen zonder vlucht aan (vervoer op eigen gelegenheid).
► Reisorganisatie SNP heeft een groot aantal individuele wandelreizen en groepswandelreizen.
Bij zowel de individuele reizen als de groepsreizen kunt u de vlucht naar Kroatië zelf regelen of door SNP laten regelen. Alle reizen zijn met logies en ontbijt, sommige zijn met halfpension. Als u meer voelt voor een fietsvakantie in Kroatië dan zijn de fietsreizen van SNP interessant. Maak kennis met de verschillende mogelijkheden op de website van SNP Reizen.

de reis zelf regelen:
► Gedurende de periode april tot oktober zijn wekelijks vluchten van TUI fly naar Kroatië mogelijk vanaf Amsterdam (Pula), Brussel (Dubrovnik en Brac) en Antwerpen (Split).
Amsterdam- Kroatië | Brussel en Antwerpen - Kroatië
Op de website van Vliegtickets.nl kunt u de prijzen vergelijken van diverse vliegmaatschappijen naar Pula, Dubrovnik, Split, Zagreb, Zadar, Rijeka en Osijek.
► Op Krk kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van hotels, pensions en b&b. Bekijk de mogelijkheden bij Booking.
► Voor wie liever in een vakantiehuisje woont kan eveneens bij deze aanbieder terecht: Vakantiehuizen Krk.

...klik voor meer reisaanbod Krk.

Vrbnik Het dorp Vrbnik ligt op een rotspunt aan de oostkust van het eiland Krk
(copyright foto: Anton)

Bekijk reisaanbod en informatie voor een vakantie naar Anglesey - de Azoren - Cyprus - de Kanaaleilanden - Kos - Krk - Madeira - Malta - Isle of Man - Isle of Mull - Tenerife - Isle of Wight
 


© copyright by islandpassions.nl - all rights reserved - layout & design van anneliemüller.de