home

deutsch

HOME

 


Naar Krk


Op deze pagina vindt u reisaanbod voor het Kroatische eiland Krk verzorgd door reisorganisaties of hoe u een reis zelf kunt regelen.

Het eiland Krk is vanuit Nederland en België met de auto, de bus, de trein of het vliegtuig te bereiken. Een reis met de auto is ongeveer 1700 km lang. De route loopt via Duitsland en Oostenrijk.
Er zijn veel reisorganisaties die busreizen naar Kroatië aanbieden waarbij een bezoek aan het eiland Krk in het reisprogramma is opgenomen.
Een treinreis ligt niet meteen voor de hand maar is wel mogelijk (meerdere keren overstappen).

Er bestaan vanuit Nederland en België geen rechtstreekse vliegverbindingen naar Krk. Wel kan men naar Rijeka (Kroatië) vliegen (vliegtijd ongeveer 3,5 uur) en dan overstappen op een vliegtuig naar Krk. Of je reist vanuit Rijeka verder met een huurauto naar het eiland (bereikbaar met de ferry of via een tolbrug in de omgeving van Rijeka). In het zomerseizoen bieden enkele reisorganisaties vluchten aan met transfer naar Krk.

Er worden via grote reisorganisaties ook verzorgde reizen naar Kos aangeboden. Het gaat van geheel verzorgd (reis, overnachtingen, maaltijden, programma) tot gedeeltelijk verzorgd (reis en onderkomen).


Reisaanbod Kroatië en het eiland Krk

Het belangrijkste reisaanbod naar Kroatië en het eiland Krk:

met een reisorganisatie:
► Vlucht vanaf Amsterdam (naar Pula) met hotel of appartement in Kroatië of op Krk kunt u vinden bij TUI Reizen. Het aanbod varieert van logies en logies met ontbijt tot halfpension en all inclusive. Men biedt ook hotels en appartementen zonder vlucht aan (vervoer op eigen gelegenheid).

de reis zelf regelen:
► Gedurende de periode april tot oktober zijn wekelijks vluchten van TUI fly naar Kroatië mogelijk vanaf Amsterdam (Pula).
Amsterdam- Kroatië
► Op Krk kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van hotels, pensions en b&b. Bekijk de mogelijkheden bij Booking.
► Voor wie liever in een vakantiehuisje woont kan eveneens bij deze aanbieder terecht: Vakantiehuizen Krk.

...klik voor meer reisaanbod Krk.

Vrbnik Het dorp Vrbnik ligt op een rotspunt aan de oostkust van het eiland Krk
(copyright foto: Anton)

Bekijk reisaanbod en informatie voor een vakantie naar Anglesey - de Azoren - Cyprus - de Kanaaleilanden - Kos - Krk - Madeira - Malta - Isle of Man - Isle of Mull - Tenerife - Isle of Wight
 


© copyright by islandpassions.nl - all rights reserved - layout & design van anneliemüller.de