home

deutsch

HOME

 


Naar de Kanaaleilanden


Op deze pagina vindt u reisaanbod voor de Kanaaleilanden verzorgd door reisorganisaties of hoe u een reis zelf kunt regelen.

De Kanaaleilanden beschikken op Jersey en Guernsey over internationale vliegvelden. Vliegen vanuit Nederland en België gaat meestal met een tussenlanding in Londen. Afhankelijk van de luchthaven van vertrek (Amsterdam, Rotterdam of Brussel) moet men in Londen of Southampton overstappen. In de periode april-september vliegt een aantal luchtvaartmaatschappijen vanuit Nederland, België en Duitsland rechtstreeks naar deze eilanden.

De eilanden Jersey en Guernsey kan men ook met de ferry in 60 tot 90 minuten bereiken vanuit Saint Malo (Frankrijk).

Er worden ook verzorgde reizen naar de Kanaaleilanden aangeboden. Meestal vinden deze in de periode mei tot oktober plaats.


Reisaanbod Kanaaleilanden

Het belangrijkste reisaanbod naar de eilanden Jersey en Guernsey van de Kanaaleilanden:

de reis zelf regelen:
► U reist per vliegtuig en boekt vooraf uw vliegticket voor Jersey of Guernsey.
► Als u kiest voor het veer vanaf Saint Malo dan reist u met auto of trein naar deze Franse havenstad. Hierbij is het zeker aan te raden om de overtocht vooraf te reserveren. U kunt dat doen op de pagina met veerverbindingen van onze partner-website Kanaaleilanden.net.
► Op de eilanden kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van hotels, pensions en b&b. Bekijk de mogelijkheden bij Booking.
► Voor wie liever in een vakantiehuisje woont kan eveneens bij deze aanbieder terecht: Vakantiehuizen Kanaaleilanden.
► De eilanden Jersey en Guernsey hebben met hun buslijnen een goed openbaar vervoer waarmee u vrijwel overal kunt komen. Als u echter een huurauto wilt reserveren dan kan dat via de website van Rentcars.
Huurauto Jersey | Huurauto Guernsey.

met een reisorganisatie:
► Verzorgde individuele reizen (ook: groepsreis 3 eilanden en reizen eilandhoppen meerdere eilanden) worden van april t/m augustus aangeboden door Kanaaleilanden-specialist Sunair.

De reizen vertrekken op zondag vanaf vliegveld Rotterdam of Groningen en zijn inclusief vluchten, transfers, logies met Engels ontbijt en diverse extra's.

Op de website Kanaaleilanden.net vindt u alle informatie en de mogelijkheid om deze speciale reizen te boeken. Bezoek daarvoor de website van Kanaaleilanden.net

...klik voor meer reisaanbod Kanaaleilanden.


Bekijk reisaanbod en informatie voor een vakantie naar Anglesey - de Azoren - Cyprus - de Kanaaleilanden - Kos - Krk - Madeira - Malta - Isle of Man - Isle of Mull - Tenerife - Isle of Wight
 


advertentie

© copyright by islandpassions.nl - all rights reserved - layout & design van anneliemüller.de