Madeira-Online

Voor uw vakantie op het bloemeneiland Madeira

► Bezienswaardigheden  |  ► Fotogalerij  |  ► Reisgidsen  |  ► Webcam  |  ► Terug naar Islandpassions

Reizen naar Madeira


Op deze pagina vindt u geselecteerde reizen.
Het zijn speciaal uitgezochte reizen voor deze website. Hierbij gaat het dan om uitgezochte wandelreizen, auto rondreizen en excursiereizen op Madeira. Hiervoor wordt een keuze gemaakt uit het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties.
Alle reisorganisaties op deze website zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).


Als u op zoek bent naar aanbod van reisorganisaties die alleen vlucht en verblijf aanbieden ga dan naar de pagina Reisaanbod voor Madeira

Geselecteerde reizen


Romantisch Madeira

TUI biedt een 8-daagse individuele rondreis aan waarbij u overnacht in kleine hotels en waarbij u vanaf het vliegveld beschikt over een huurauto. Er is een dagprogramma voor u uitgestippeld dat u de mooiste kanten van het eiland laat zien. Deze reis is beschikbaar van april-oktober.
Vanaf-prijs: € 1200.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij ► TUI

Wandelreis Djoser

Een 8-daagse wandelreis Van Djoser Reizen waarbij u verschillende delen van Madeira in groepsverband ziet. Tussen de wandelingen wordt met een minibus gereisd en wordt overnacht in goede hotels. De reis is beschikbaar van april tot november (ook al 2023 boekbaar).
Vanaf-prijs: € 1145.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij ► Djoser

Rondreis Madeira

Tijdens deze 8-daagse groepswandelreis (april tot november), met speciale data voor singles, kunt u met volle teugen van de natuur en de rust van het eiland genieten. In het programma zijn dagwandelingen langs de levada's opgenomen en ook ook een beklimming van de Pico Ruivo.
Vanaf-prijs: € 1199.


Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij ► Sawadeeadvertentie

Copyright © islandpassions.nl/madeira-online |  Alpha Studio | Background van PD Photo.org                                        Disclaimer-Privacy-Copyright |  Links |  Contact