Huizenruil tijdens de vakantie

Heb je al eens aan de mogelijkheid gedacht om je huis met anderen te ruilen?
Het is misschien een hele stap om deze constructie te overwegen, maar hij is wel goedkoop…

Als je met vakantie gaat, dan kies je voor een hotel, een vakantiehuisje, een camping of ander onderkomen voor de nacht. Het vakantieverblijf is met kosten verbonden en is vaak al meteen een grote hap van je vakantiebudget.
Anders is het als je bij familie, vrienden of kennissen kunt slapen. Maar wat doe je als je die nu net niet hebt op je droombestemming? Dan toch maar een betaald onderkomen kiezen.
Heb je al eens aan de mogelijkheid gedacht om je huis met anderen te ruilen?
Het is misschien een hele stap om deze constructie te overwegen, maar hij is wel goedkoop. Meer dan een presentje voor de huiseigenaren zal het zeker niet kosten.
Er bestaat inmiddels ook een internationale marktplaats op internet voor mensen die tijdens de vakantie hun huis willen ruilen.
Als je lid wordt van die marktplaats dan heb je toegang tot een uitgebreide database met heel veel landen en meer dan 14.000 huizen. De meeste aanbieders van huizenruil zijn in de Verenigde Staten en Frankrijk. Ook vanuit Nederland doen meer dan 800 mensen mee. Je vindt huizen in bijna alle landen, ook veel eilanden staan in de lijst.
Je kunt meer lezen op de website van HomeForExchange.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.