Medische post op Kos

Tijdens mijn vakantie enkele jaren geleden op het Griekse eiland Kos fotografeerde ik deze medische post.
De afgelopen weken heb ik vaker aan de mensen moeten denken die daar werken in deze, ook voor Griekenland, moeilijke tijd.
Raar toch wel, dat je gedachten teruggaan naar zulke herinneringen, in dit geval naar deze medische post op Kos, die ik toen achteloos fotografeerde.

(klik even op de foto voor een groter formaat)

Medische post op Kos
Medische post in moeilijke tijden

11 reacties op “Medische post op Kos”

 1. Maar ze hadden in Griekenland de boel al heel snel onder controle en er zijn ook lang zoveel doden niet gevallen als hier. Het is volgens mij het enige land dat al toeristen durft te ontvangen.. móchten die in het vliegtuig durven stappen natuurlijk. Dus wellicht hebben zij het in die medische post wel helemaal niet zo druk gehad..? Laten we het hopen hè.

 2. Het is rare tijd in de wereld. Overal hebben last van. Maar ik had al gehoord daar wel goed onder controle hebben. Mooie foto van toen. Fijn weekend.

 3. Ja, eigenlijk niet zo gek in deze rare tijd, dat zoiets uit het verleden weer boven komt drijven.
  Maar mooie foto

 4. …ja, wer hätte jemals gedacht, dass so etwas mal passieren würde. Hoffentlich schaffen sie das vor ort den menschen (flüchtlingen) zu helfen …gruß uli

 5. De post zelf ziet er alleraardigst uit.
  Ik geloof direct dat je gelijk weer terug in de tijd valt met deze corona en dan de herinneringen hebt aan deze post. Ziet er wel vrolijk uit.

  Groetjes, Helma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.